Vinter 2020

 

F E B R U A R   2 0 2 0

UGE 6

Tirsdag den 4/2:     STEGT PERLEHØNE med spidskålsalat, stegte kikærter.

(Pris pr. kuvert: 95 dkk. Bestilles senest den 29/1)

Torsdag den 6/2:   FRANSK LØGSUPPE med hjemmebagt, økologisk surdejsbrød, bacon og parmesan

(Pris pr. kuvert: 80 dkk. Bestilles senest den 4/2)

 

UGE 7

Tirsdag den 11/2:   PORRETÆRTE med bacon, salat med syltede løg, capers og Gammel Knas (Arla Unika ost)

(Pris pr. kuvert: 85 dkk. Bestilles senest den 7/2)

Torsdag den 13/2:  LYSSEJ med blancheret savoykål, kogte kartofler og persillesauce.

(Pris pr. kuvert. 115 dkk. Bestilles senest den 10/2)

 

UGE 8

Tirsdag den 18/2:   GLASERET SKINKE med rosenkål, gulerødder, selleri og løg

(Pris pr. kuvert. 95 dkk. Bestilles senest den 13/2)

Torsdag den 20/2:  KALVEFRIKASSÉ i Voul au vent med kålsalat, æbler, selleri og valnødder.

(Pris pr. kuvert: 125 dkk. Bestilles senest den 17/2)

 

UGE 9

Tirsdag den 25/2:  FRIKADELLER PÅ KALVE OG SVINE FARS. med spidskål, kartofler og løvstikke.

(Pris pr. kuvert: 75 dkk. Bestilles senest den 20/2)

Torsdag den 27/2:   PULLED DUCK BURGER. med brioche bolle, syltede løg, capers, dressing, salat

og ovn ristede kartofler.

(Pris pr. kuvert. 110 dkk. Bestilles senest den 24/2)

 

M A R T S   2 0 2 0

Uge 10

Tirsdag den 3/3:  FISKE-FRIKADELLER med dild kartofler, selleri-remoulade og hjertesalat.

(Pris pr. kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 24/2)

Torsdag den 5/3: TARTELETTER. med unghane, løg, persille, syltede hvideasparges, sauce, og butterdej-skal.

3 stk.

(Pris pr. kuvert: 95 dkk. Bestilles senest den 2/3)

 

Uge 11

Tirsdag den 10/3: LAGSANGE. med oksekød, gulerødder, seller, porre.

(Pris pr. kuvert: 65 dkk. Bestille senest den 6/3)

Torsdag den 12/3: BAGT SLETHVAR med persillerod, skalotteløg, skvalderkål og veloute sauce.

(Pris pr. kuvert: 115 dkk. Bestilles senest den 9/3)

 

Uge 12

Tirsdag den 17/3: PARISERBØF.  med rødbede, løg, capers, syltede gulerødder, og æggeblomme.

(Pris pr. kuvert: 110 dkk. Bestilles senest den 12/3)

Torsdag den 19/3: UNGHANE med bønner, artiskokker, skvalderkål, bacon, og skysauce.

(Pris pr kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 17/3)

 

Uge 13

Tirsdag den 24/3: LANGTIDSSTEGT OKSESKANK med. grillede savoykål, oliven, hvidløg, og bønner.

(Pris pr. kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 19/3)

Torsdag den 26/3: RULLESTEG AF ØKO GRIS med bagte løg, gulerødder, hjertesalat.

(Pris pr. kuvert: 85 dkk. Bestilles senest den 18/3)

 

Uge 14

Tirsdag den 31/3: ØKO FRIKADELLER med kartoffel-kvas og løvstikke.

(Pris pr. Kuvert: 75 dkk. Bestilles senest den 26/3)

A P R I L  2 0 2 0