Mad-almanak

Skovsgaards Mad-almanak er lækker, veltilberedt mad lavet fra bunden af årstidens gode råvarer. Retterne bestilles forud og afhentes direkte hos Skovsgaards gårdkøkken i Mølvang lige udenfor Jelling. Maden er varm og klar til servering, så det er kun at sætte sig ned og nyde et lækkert og nærende måltid.

Skovsgaards Mad-almanak er et koncept som følger sæsonen og de råvarer, der hører den enkelte årstid til. Dette sikrer friske råvarer med masser af smag og tager hensyn til klimaet. Retterne er en nøje sammensætning af kød/fisk af god kvalitet, masser af sæsonens grøntsager og friskbagt, økologisk brød. Dette giver en god, afbalancereret og nærende kostsammensætning.

 

Praktisk info – Bestilling og betaling

Maden forudbestilles senest den angivne dato. Ved bestilling angives antal kuverter – dette er som udgangspunkt bindende. For afbestilling eller ændring i antal kuverter kontaktes Michael Skovsgaard direkte på telefon 21161478. Ved afbestilling på dagen betales råvareudgifterne.

Den angivne pris er pr. kuvert.

Der laves ikke særlige hensyn ift. allergener og lignende.

Maden betales ved afhentning via mobilepay på 21161478 eller kontant.

Maden bestilles på mail eller SMS til Michael Skovsgaard:

skovsgaardsdeli@gmail.com / 21161478.

 

Når du har modtaget en bekræftelse er din bestilling gældende.

Skovsgaards Gårdkøkken har adressen: Mølvangvej 80, 7300 Jelling.

Maden er klar til afhentning i tidsrummet mellem klokken 17 og 18. Andet afhentningstidspunkt kan evt. aftales.

 

 

F E B R U A R   2 0 2 0

UGE 6

Tirsdag den 4/2:     STEGT PERLEHØNE med spidskålsalat, stegte kikærter.

(Pris pr. kuvert: 95 dkk. Bestilles senest den 29/1)

Torsdag den 6/2:   FRANSK LØGSUPPE med hjemmebagt, økologisk surdejsbrød, bacon og parmesan

(Pris pr. kuvert: 80 dkk. Bestilles senest den 4/2)

 

UGE 7

Tirsdag den 11/2:   PORRETÆRTE med bacon, salat med syltede løg, capers og Gammel Knas (Arla Unika ost)

(Pris pr. kuvert: 85 dkk. Bestilles senest den 7/2)

Torsdag den 13/2:  LYSSEJ med blancheret savoykål, kogte kartofler og persillesauce.

(Pris pr. kuvert. 115 dkk. Bestilles senest den 10/2)

 

UGE 8

Tirsdag den 18/2:   GLASERET SKINKE med rosenkål, gulerødder, selleri og løg

(Pris pr. kuvert. 95 dkk. Bestilles senest den 13/2)

Torsdag den 20/2:  KALVEFRIKASSÉ i Voul au vent med kålsalat, æbler, selleri og valnødder.

(Pris pr. kuvert: 125 dkk. Bestilles senest den 17/2)

 

UGE 9

Tirsdag den 25/2:  FRIKADELLER PÅ KALVE OG SVINE FARS. med spidskål, kartofler og løvstikke.

(Pris pr. kuvert: 75 dkk. Bestilles senest den 20/2)

Torsdag den 27/2:   PULLED DUCK BURGER. med brioche bolle, syltede løg, capers, dressing, salat

og ovn ristede kartofler.

(Pris pr. kuvert. 110 dkk. Bestilles senest den 24/2)

 

M A R T S   2 0 2 0

Uge 10

Tirsdag den 3/3:  FISKE-FRIKADELLER med dild kartofler, selleri-remoulade og hjertesalat.

(Pris pr. kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 24/2)

Torsdag den 5/3: TARTELETTER. med unghane, løg, persille, syltede hvideasparges, sauce, og butterdej-skal.

3 stk.

(Pris pr. kuvert: 95 dkk. Bestilles senest den 2/3)

 

Uge 11

Tirsdag den 10/3: LAGSANGE. med oksekød, gulerødder, seller, porre.

(Pris pr. kuvert: 65 dkk. Bestille senest den 6/3)

Torsdag den 12/3: BAGT SLETHVAR med persillerod, skalotteløg, skvalderkål og veloute sauce.

(Pris pr. kuvert: 115 dkk. Bestilles senest den 9/3)

 

Uge 12

Tirsdag den 17/3: PARISERBØF.  med rødbede, løg, capers, syltede gulerødder, og æggeblomme.

(Pris pr. kuvert: 110 dkk. Bestilles senest den 12/3)

Torsdag den 19/3: UNGHANE med bønner, artiskokker, skvalderkål, bacon, og skysauce.

(Pris pr kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 17/3)

 

Uge 13

Tirsdag den 24/3: LANGTIDSSTEGT OKSESKANK med. grillede savoykål, oliven, hvidløg, og bønner.

(Pris pr. kuvert: 90 dkk. Bestilles senest den 19/3)

Torsdag den 26/3: RULLESTEG AF ØKO GRIS med bagte løg, gulerødder, hjertesalat.

(Pris pr. kuvert: 85 dkk. Bestilles senest den 18/3)

 

Uge 14

Tirsdag den 31/3: ØKO FRIKADELLER med kartoffel-kvas og løvstikke.

(Pris pr. Kuvert: 75 dkk. Bestilles senest den 26/3)

A P R I L  2 0 2 0