Galleri

Rådyr med nye løg, friterede løg, blå kartofler, grønne jordbær vildt sauce, og urter.

Rabarber fra haven.

Vilde hindbær fra vores hemmelige sted.

Brioch

Trøffler

Lamme frikasse med morkle, hvide asparges, løg, og persille.

Brombær fra haven.

Hjemmerøget færøsk laks.

Kanin rilette med kantareller, og brombær.
Vagtel bryst og lår, me morklesauce.

Kartoffel sorter med valeskum, brunet smør, og urter.

Morkler fra Frankrig

Rabarber dessert med hvidchokolade mousse.

Torsk med blomkål, hasselnød. Smør, kapers, og dild.

Dansk sort hummer. Hånd fanget i Limfjorden.

Hasselnød mousse.

Chiabatta brød.

Hasselnød dessert.

Fersken tærte.

Bloody Mary dessert med skov jordbær, vanilje is, og skovsyre.

pæretærte.

Bagt rødløg med lammeragout, aske, og sauce.

Kål i kål med trøffel og brunet smør.

Risotto med saltede skinke, trøffel, og parmesanost.

Svampe fra skoven.

Snak med gruyerers og trøffel.

Kvæder fra Tirsbæk Gods.

Porre og blåmuslinge suppe.

Makrel i tomat. 😉

Ostebord.

Kantareller fra skoven.

Vagtel med majs variationer og nye kartofler.

Ged med grillede løg, syltede løg, og mælkecreme af gedemælk.

Hvide asparges med rømørejer, og sauce mousilline.

Vildsvin med, asparges, nye kartofler, brøndkarse, og sky sauce.

Hvide asparges klar til at skulle smør dampes med timian.

Hvide asparges med brunet smør Rømø rejer, og urter fra skoven.

Forårs salat.

Hjemmelavet rygeost.

Syltede grønne jordbær.

Stikkelsbær fra haven.