Til inspiration

J U L E F R O K O S T   I   N A T U R E N

 

Skovsgaards Deli stod for et anderledes og spændende julefrokost-arrangement i begyndelsen af december 2019. Arrangementet foregik på den primitive lejrplads i Hestedalens smukke omgivelser i Frederikshåbs Plantage.

Gæsterne ankom i ly af mørket og blev ledt mod skovlejrpladsen af lyset fra de opstillede lanterne langs skovvejen. Vel ankomne blev gæsterne budt velkomne på pladsen med aftenens første smagsoplevelse: stegte frølår.

Maden blev tilberedt over åben ild, serveret på træfade og nydt i varmen fra brændeovnen i den ene af de to opstillede Lavvu-telte, hvor gæsterne overnattede.

Menuen bestod af seks retter inklusiv special øl og udvalgte vine samt Whiskey.

Forretten var bålgrillede østers med skalotteløg og æbler, grillet jomfruhummer.

Hovedretten var grillet oksehjerte med ler-og høbagt selleri og Tomahawk-steak med grillet spidskål med trøffel.

Desserten var flamberede plandekager med vaniljeis og senere på aftenen serveredes hyggelige snacks.

Morgenmaden var toast med spejlæg, bacon og pølser ligeledes tilberedt over bål.

Skovsgaards Deli stod for tilrettelæggelsen af arrangementet udfra kundens ønsker, leje og opsætning af telte, samt tilberedning og servering af retterne på stedet. Deltagerne fik en helt anderledes, vild og helt unik oplevelse med sig hjem fra skoven.

bål, event, Lavvu, vild mad, gourmet

østers, delikatesse, gourmet, vild mad, bål